my bed <3

Ligger i sängen och ska sova är sjukt trött , känner mig som en salig ande .. Berättar om mina sista dagar i morron då jag äntligen har tid. Godnatt !

jobbigt jobbigt

Hej , är helt slut efter en dag i solen , typ 35 grader eller nått . Men berättar mer om de sen för nu ska jag ut och träffa folk -.- allt för ätt kunna träffa älskling. Hörs sen nye ! :)

pinit värre

Tjululu :)

I dag blev de oxå 3 hästar ridna.
Sickan : Red u med barnen , antar att de va typ hans första gång ? Men han skötte sig jätte bra :)
Chantalle : Varje gång jag ridit henne har jag ramlat av , men inte i dag *stolt* , hon va göööör pigg så galopperade mest runt så hon fick springa av sig och efter de vart hon faktisk ganska fin och avslappnad.
Ozzy : Hoppade honom för första gånger och vi , eller aa jag , vågade oss på 85 cm xD De va faktisk läskigt med tanke på att de va andra gången jag red honom så är faktiskt nöjd :) Så i morron blir de cm-hoppning , 70 & 80 :)

Kom hem vid ca 7 , eldade upp i pannan , duscha , äta , chilla sen vid 10 drog jag för att träffa Julla och Mika . Hade glasögonen på mig eftersom jag bara skulle träffa som men sen kom Victor, hess clovell och va de david ? har inte en aning men någon va de xD Även davve va där. MEn de här va typ såååååå pinsamt xD men men jag överlevde , typ .
Nu är de dax för sängen , ska ju upp halv 7 i morron (y)

Godnatt :)


old pic

bloggriket

Gick precis med i http://www.bloggriket.se/ , får se om de funkar :)

Världens sötaste pojkvän ! <3

Jag älskar min statistik och jag älskar mig själv (Y) NOT!
Asså seriöst får dampet på mig själv , jag älskar att blogga och bara sitta och skriva men vad fan ska jag skriva om ? De är ju inte direkt någon som ger mig tips på vad dom vill läsa.
Sitetr typ varje dag coh försöker komma på nått typ "tema" men de går inge bra , och så är min mobil på laning så jag kan inte ta kort osv , men den är klar nu så ska bara hämta ut den , när jag får tid. Mitt liv är lika fullspäckat som en gris mage är med mat .

Första ridlägret slut , andra har börjat.

I dag har jag ridit 3 hästar . Sickan en av våra unghästar , Ozzy en av lektionshästarna (nu när Jenny slutar så tar jag över ;) ) Och mira som va såååååå pigg ! Men de va bra kul . Victor va med ut dit oxå och även han red ;) rolig syn :)



Mina prinsar!

helt slut !

Nu är första lägret slut och jag är hur trött som helst men de va de värt de , så åkte där ifrån med längtan efter victor och har gått spänd hela dagen för att äntligen få träffa honom igen men så får jag inte de och de suger ap balle , vet inte när jag kan träffa honom igen men nån dag om ett par dagar gör vi säkert det. Så just nu känns livet bara bajs så nu ska jag klippa pappa och sen lägga mig i sängen och fälla några tårar bye !

läger !! :D

Hello !
Har inte hänt så mkt , förutom att skolavslutningen va awesome och att de va den bästa jag haft . Sen sov älskling här i natt , mysigt ! Nu ser jag fram emot en veckas läger för sen lite uppehåll och sen en vecka till :) ser verkligen fram emot att åka till nyckelby , har inte vart där på över 2 veckor , väldigt deprimerande faktiskt !

Ne nu är de dags att lägga mig ska ju upp kl 7 i morron :)

Puss !!


Saknar faktiskt min och Stures tid lite <3

Ferre

Hej hej !!

Nu har jag gått ut 9:an och inte en tår fällde jag :o hellt otroligt men aa ^^

Tog en fika på stan med famljen johanna och farmor sen vidare hem för att ta en fika med mormor men innan de tog jag mig en liten sovtur ;)

Nu ska jag närsomhelt gå ut till bussen och åka till Julla sen drar vi vidare till Nasse , tror de kommer bli helt awesome men tyvär ska inte älskling med då han har skola i morron :( men får väl försöka klara mig iallafall .

Men nu är de iallafall sommarlov , awesome !!


skjuts skjuts ;)

Julla och jag sitter och försöker komma fram till hur vi ska ta oss hem från fornåsa i morron kväll och de går inte så där jätte bra direkt , så om de är nån som har lust att hämta oss i morron kväll kan ni ju höra av er ;)

"save tonight - simon"

Nu va nian middagen slut . När Simon började sjunga och spela , man bah åhh jag kommer sakna klassen liiite iallafall . Och sen en sak till , om han någongång släpper en skiva ska jag vara den första som köper den , hans röst asså , gåshud !

Vi år Kyckling och klyftpotatis till mat och till efterätt blev de kladdkaka med jordgubbar och grädde . Allt va jätte gott och underhållningen va bra så de var toppen . Nu är de bara skolavslutningen kvar .

Snart ska vi till råssnäs skolan för jonathan har avslutning i dag , går ut 6:an helt sjukt ! Han börjar bli stor . Sen när vi kommer hem ska vi grilla och fika :)


9:an middag

Hej hej !
Nu har jag fixat ordning mig och är reda för 9:an middagen som är i dag , dock är de 1 timme kvar innan bussen går så aa . Och så regnar de , hoppas de hinner sluta innan jag ska gå för annars förstörs mitt hår och de är inte okey !

min mobil kamera funkar inte för jag ahr en låne mobil så kan tyvär inte visa er hur jag ser ut . MEn här får ni en charmig bild från google på den , bilden är dock inte rättvis.


De är en jätte fin klänning men jag ser gravid ut när jag sitter men aa , jag får väl stå ut . Ångrar mig faktiskt lite över att jag inte tog den andra jag kollade på för den satt mkt bättre men men .

Idag har jag även hunnit vara på möte.

Ha en bra dag :)


JAG VILL!!

Jag vill blogga men jag har inget att blogga om , de suger . För mitt liv är ju inte så jätte intressant och de är bara tråkigt att skriva om med tanke på att jag typ vet vilka som läser min blogg och att dom ändå vet om vad jag gör så känns onödigt . Vill verkligen få tbx glöden men måste hitta nått att blogga om lixom . Kan ni för en gångs skulle försöka hjälpa mig ? plz :)

Kan ta helgen i stora drag .
Fredags fest hos Clovell som fyllt 18 , victor sov här . Lördagen tillbringades med victor och på kvällen drog jag och mötte Julla sen mötte vi massa andra folk . Och i söndags va vi ute med båten hela dagen och ajg lyckades bränna sönder mig totalt !!!

Förövrigt går mitt liv just nu uppåt , förutom att de är mkt som händer och jag har ingen koll och inte har vart i stallet (nyckelby) på över 10 dar , säkert mer än 10 men orkar inte räkna .

På dagarna sitter jag mest coh glos på OC och njuter av livet , typ .

Bye bye !!


Världens bästa Mira och lirio ! <3

För vi har tagit studenten

I morron blir de att åka och kolla på mina 2 kusiner som tar studenten och efter de blir de mat hos en av dom och fika hos den andra :)

Sen vet ajg inte mer vad som händer , antingen åka till clovell på hans fest om älskling ska dit , annars så myser jag hemma med älskling eller så tillbringar jag kvällen hemma med familjen.

Bye :)

3 dagar kvar !!! :D

Sista rikiga skoldagen i dag :D
Fick fika 2 av lektioner så de va typ helt awesome!

Imorron är vi lediga .
Måndag ska vi bara till skolan och städa och sluta efter lunch
Tisdag har vi nian middagen och börjar kl 1
Onsdag skolavslutning och slutar vid 10 .
AWESOME!!

Min familj åkte till borenshult kiosken i eftermiddags och köpte glass, tog en bananasplit och den va inte värd 50 kr !!

Annars har jag inte gjort så mkt i dag förutom att ha vart på snigeljakt ;)
Hahah låter säkert kul men de är sant . Vi ahr massa mördarsniglar här som äter upp våra växter och de som vi har planterar så Mamma och Pappa är ute nästan varje dag och plockar sniglar och i dag följde jag med och fan va äckligt de va !! XD

Har även färgat mammas hår om någon ville veta :)

Me and my princess <3

Nu fy skäms på mig ! Nu måste jag verkligen komma igång med bloggandet igen !!!!

Här får ni några bilder från nyckelbydag , men som sagt hoppade bara en liten bana , önskar den hade vart liiite högre iallafall för de ser så fånigt ut på bild men som sagt de är ju lixom bara stilbedömning så de behövs ju inte så mkt annat :)


Domarna va liiite läskiga :)


En ny väst skulle ju behöva införskaffas!!


Min prinssesa <3


Min fining <3 De ser ju bara sådär liiiiiiiite löjligt ut -.-'

Läger ledare

Tja!

Maggan tyckte ju att jag skulle ansöka som läger ledare på vedbände ridläger i år så förut gick jag in och tänkte skriva till dom , men jag har ju inte en aning om vad jag ska skriva :O de är ju jätte svårt verkligen . Visst jag ska väl presentera mig sjäkv och kanske säga lite om hur länge jag ridit osv . Men hur ska jag inleda de ? hur ska jag avsluta och hur ska jag formulera mig på ett sätt så de inte blir konstigt . Hmm antingen så får Maria hjälpa mig eller så får Maggan hjälpa mig på onsdag efter hopp lektionen och skriva ihop nått.

Nu ska jag sova eftersom jag kommer bli väckt ganska tidigt i morron för jag ska äntligen få min vägg :D:D:D:D Så nu är de bara dörren som fattas sen är mitt rum färdigt (förutom tapetseringen då)

Natti natti :*

super duper !

Hoppningen i dag gick sjukt bra!
Hon va inte alls stel i benen och allting bara flöt på och allting kändes super !
Jag satt kvar , hon vägrade inte, och hon lyssnade verkligen på mig :D

Nu är älskling hemma hos mig och senare sen ska vi hyra film och mysa :)

Bilder från dagen kommer när jag får dom :)

Hör någon gång , hejdå :)

Jag är bra precis som jag är !

Hejj hejj !
Hemma från stallet nu .

Hoppträningen gick väl inte så bra .
Skulle trav hoppa ett hinder på diagonalen och jag HATAR att trav hoppa blir så osäker då . Kom över 2 ggr tror jag men de gick hur dåligt som helst. 3 gången så ramlade jag av . Allt gick så jävla fort från häst ryggen så att jag började ramla av märkte jag inte , de va just när jag va i luften och snurrade runt de gick långsamt . Just den där känslan man får när man vet att de ska göra ont och man vet att man ramlat av. Landade iallafall i hindret och bröt av en bom på mitten xD visst fick inte så ont och just nu känner jag inget. Men just känslan , den är läskig. De va andra eller tredje gången jag ramlar av på en hoppträning den senaste tiden -.-' Så nu börjar jag faktiskt tycka de är liiite otäckt med hoppning så Maggan va tvungen att sänka så jag hoppade en bana på max 50 . Känner mig jätte fånig men när de hänt ett par gånger på samma häst så börjar man faktiskt bli lite rädd , iallafall jag . Jag sätter grymt för höga krav på mig själv vilket gör att de går dåligt . Jag jämnför mig med jenny och maria som har ridit i minst 5 år längre än mig och jag är duktig för att bara ha ridit i 2 år , de tror man inte när man ser mig (tror jag?) Men just att jag jämnför mig med dom gör att jag får dåligt självförstoende i ridningen , så jag borde egentligen sluta med de och vara nöjd med de jag kan ist.

Sen ska jag hoppa bana på graciella i morron på lektions mästerskapet , tror ni jag är rädd och nervös eller?
Men jag sak gå in på banan med självförtroende och känna att jag ska över varenda jävla hinder utan problem !  För hon kan och jag kan !

Nog om hästar ^^

Sitter ute i trädgården och njuter av mitt underbara liv ! Just nu känns det underbart , lixom bara sitta här helt själv utan någon som stör eller ser mig helt underbart !

Ska snart ta och läsa min bok så jag blir klar någon gång och kan börja på en annan (kommer inte ihåg va den heter) som verkar fett bra ! Den jag läser nu är fett bra oxå "Anne Holt- De som tillhör mig" GRYMT BRA!!

Ha de bra bye !


hoppträning :)

Förlåt för att jag inte uppdaterar på mkt men har lixom tappat lusten lite + att jag är helt slut och inte har tiden . OCh sen har jag inte en aning om vad jag ska skriva så de blir ju lixom bara om min vardag så nu får komma med förslag nu !

Ska när som helst byta om sen tar jag cykeln ut till stallet och taggar hoppträning + stall möte !
Får se om jag hoppar Graciella eller inte eftersom jag ska hoppa henne på nyckelbydagen i morron och då kan de ju va ganska skönt med en vilad häst för om inte jag rider henne så är de ingen annan som rider henne i dag , men aa vi får se hur jag gör :)

I dag har även jag och Victor vart tsm i 2 månader :D tiden går så jävla snabbt !!
Älskar dig bby <3


RSS 2.0